Ζαγοράκης: «Η εμπιστοσύνη με γεμίζει δύναμη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 16:29
Ζαγοράκης: «Η εμπιστοσύνη με γεμίζει δύναμη»

Με ένα ενωτικό μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω».


Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω. Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που ονειρευόμαστε.

Οι εκλογές θα αποτελέσουν σημείο τομής για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος και πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χτες».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 16:35