Ζαγοράκης για την αναβολή της Super League: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021, 18:05
Ζαγοράκης για την αναβολή της Super League: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Απογοητευμένος από την αναβολή της πρεμιέρας της Super League εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, τονίζοντας ότι οι ομάδες θα πρέπει να βρουν λύση για να γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος.

Στη δήλωσή του ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός της Εθνικής μας στο έπος του Euro 2004 στάθηκε στην ελεύθερη πτώση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA, επισημαίνοντας παράλληλα ότι με τέτοιες πρακτικές «δεν πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο».

Η δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη

«Είναι απογοητευτικό να μιλάμε για μπάλα και αυτή να μην κυλάει στο χορτάρι. Προερχόμαστε από δύο σεζόν που τις σημάδεψαν πρωτοφανείς καταστάσεις κι ενώ όλοι ψάχνουν λύσεις για να βγουν από όσα προβλήματα προκάλεσε η πανδημία, εμείς δημιουργούμε και άλλα.

Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο! Δεν υπάρχουν πλέον απλές ενδείξεις ότι αρμενίζουμε στραβά και χρειάζεται να αλλάξουμε ρότα.

Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, όπως η θέση μας στη διεθνή βαθμολογία. Πραγματικά, είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεννόηση σε στοιχειώδη ζητήματα για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Ελπίζω να βρεθεί η στοιχειώδης λογική και να δοθεί μία λύση σύντομα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021, 18:13