Ζαγοράκης: «Έγιναν πολλά θετικά στην ΕΠΟ, να προσθέσουμε κι άλλα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 16:16
Ζαγοράκης: «Έγιναν πολλά θετικά στην ΕΠΟ, να προσθέσουμε κι άλλα»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής με την  Ονδούρα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά θετικά στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε κι άλλα με τη συνεργασία όλων. Θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες και να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε», τόνισε.

«Θα μιλήσουμε μετά την Τετάρτη. Λίγο να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια στην Εθνική, για να βγούμε από αυτό το τέλμα. Σίγουρα αρχίσαμε με το δεξί, αλλά η προκριματική διαδικασία είναι μεγάλη και χρειάζεται συνέχεια. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε. Έχω περάσει από το χώρο του ποδοσφαιριστή και μπορώ να καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Να ξαναμπεί η Εθνική στις καρδιές όλων και να μας χαρίσει ξανά όμορφες στιγμές», πρόσθεσε.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον διάδοχό του. «Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους με την παρέα του. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πετύχει, γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο. Πλέον θα παρακολουθώ τα πράγματα και την Εθνική, χρειάζομαι το χρόνο μου για να ξεκουραστώ», ανέφερε.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 16:25