Η Σλοβακία έκανε τη μίνι-έκπληξη στην πρεμιέρα της στον Ε’ όμιλο του Euro 2020, επικρατώντας με 2-1 της Πολωνίας και πλέον αύξησε τις πιθανότητές της για την πρόκριση στους «16». Ο αρχηγός των Σλοβάκων, Μάρεκ Χάμσικ, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Σουηδία, πως η ομάδα του παραμένει ακόμα το… αουτσάιντερ του ομίλου.

«Για ορισμένους φαίνεται πως γίναμε ξαφνικά φαβορί, δεδομένου ότι βρεθήκαμε στην πρώτη θέση του ομίλου μετά την 1η αγωνιστική, όμως ακόμη είμαστε το αουτσάιντερ στο γκρουπ» τόνισε ο Χάμσικ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσωπικά, προσεγγίζω την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Κανείς δεν θα μας “χαρίσει” νίκες ή βαθμούς και για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε στον αγώνα με την Πολωνία».

Οι Σλοβάκοι θα παραταχθούν στον αγώνα με τη Σουηδία χωρίς τον αμυντικό Ντένις Βάβρο, που διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 μαζί με ένα μέλος του τεχνικού τιμ, μετά τον τελευταίο κύκλο εξετάσεων και θα προσπαθήσουν να κάνουν το «2 στα 2», για να πάρουν για τρίτη φορά πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση Euro ή Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης