Βλαχοδήμος: «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 21:00
Βλαχοδήμος: «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά»

Ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση και ικανοποιημένος που γύρισε στις προπονήσεις, εμφανίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μιλώντας στην πλατφόρμα BenficaPlay.

«Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε ξανά. Πρώτα απ 'όλα όμως, δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψουμε στην προπόνηση κανονικά. Όπως ήταν πριν ... Με τους τερματοφύλακες όλους μαζί. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε τα παιχνίδια, να ξεκινήσει ξανά η σεζόν και Νομίζω ότι είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και θα προετοιμαστούμε για να πετύχουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Θα είναι περίεργο χωρίς τους φιλάθλους», είπε ο 25χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Μπεφνίκα, ο οποίος φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο Άγιαξ και Νάπολι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους συμπαίκτες μου ξανά. Οι προπονητές, όλο το προσωπικό ... μου έλειπαν πολύ και μου έλειψε πολύ το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι πρωταθλητής φέτος ξανά», πρόσθεσε.

«Η Καραντίνα; Ήταν περίεργα γιατί δεν ήταν διακοπές ή κάτι που σταματάς και ξέρεις: «εντάξει, σήμερα θα ξεκινήσουμε από την αρχή». Ήταν περίεργο, δεν ξέραμε πότε επιστρέφουμε, πώς θα ήταν, αν θα ήταν με τους φιλάθλους ή χωρίς αυτούς, πώς θα ήταν η προπόνηση. Είχα ένα καλό συναίσθημα, αλλά ήταν σαν να σου λείπει κάτι. Όμως ξέρεις πως όταν θα έρθει η μέρα θα νιώσεις πιο ευτυχισμένος».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 21:03