«Η αλήθεια είναι ότι έχω συμβόλαιο. Η Μπενφίκα είναι απλά ένας φανταστικός σύλλογος, όπου το δέσιμο είναι εξαιρετικά σημαντικό και όπου η συνεργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό. Νιώθω πολύ άνετα». Λόγια του Οδυσσέα Βλαχοδήμου σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» και σε σχετική ερώτηση, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν την Νιούκαστλ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, με το κόστος μεταγραφής να προσδιορίζεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Μία μεταγραφή που θα τον έκανε τρίτο ακριβότερο τερματοφύλακα στην Ιστορία, όπως ανέφερε πρόσφατα η γερμανική ιστοσελίδα «transfertmarkt».

«Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω: να βελτιωθώ από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι», πρόσθεσε ο 26χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, που έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια από την Στουτγκάρδη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήθελα να παίξω. Από τότε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αναπτύχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για να γίνω νούμερο 1 σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, έγινα πρωταθλητής, έπαιξα στο Champions League και έγινα διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης