Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υποβλήθηκε το πρωί σε μία μικρή χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο και θα επανενταχθεί τη Δευτέρα στην αποστολή της εθνικής Βελγίου, που προετοιμάζεται για το Euro 2020. Αυτό δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του φιλικού των «κόκκινων διαβόλων» με την Κροατία (6/6), τονίζοντας ωστόσο ότι το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επιμηκύνει το χρόνο επανόδου του διεθνούς μέσου στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Αποφασίσαμε τελικά ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε χρειαζόταν μία μικρή χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα. Με βάση τις πρώτες απεικονιστικές εξετάσεις, δεν το είχαμε θεωρήσει απαραίτητο. Κράτησε είκοσι λεπτά και όλα πήγαν καλά. Δεν θα καθυστερήσει την επιστροφή του, ίσως μάλιστα να την επιταχύνει κιόλας, αφού δεν θα χρειάζεται μάσκα», δήλωσε ο Μαρτίνεθ, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως ότι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς του Euro 2020 με τη Ρωσία, στις 12 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντε Μπρόινε τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League, μετά από μία σύγκρουση με τον Ρούντιγκερ, και υπέστη κατάγματα στο ρινικό οστό και στην οφθαλμική κόγχη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης