Στην Καϊσερίσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι του 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όμως η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια.

Το συμβόλαιο του 31χρονου στόπερ υπεγράφη το μεσημέρι της Τετάρτης (22/3) με τον Κολοβέτσιο να παραμένει για άλλη μία διετία στην ομάδα της Καισάρειας, στην οποία αγωνίζεται απ’ το καλοκαίρι του 2020. Σ’ αυτή την τριετία που φοράει τη φανέλα της Καϊσερίσπορ, ο Λαρισαίος αμυντικός έχει καταγράψει 83 συμμετοχές, με απολογισμό δύο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα η ανανέωση του συμβολαίου μου, για τα επόμενα δύο χρόνια, με την Καϊσερίσπορ.Η παραμονή μου σε αυτή την οικογένεια με τιμά ιδιαιτέρως και νιώθω ευγνωμοσύνη για όλη τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι σε όλους μας δύναμη και τύχη για τη συνέχεια!» έγραψε ο Έλληνας αμυντικός στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, στο πρώτο μήνυμά του μετά τις υπογραφές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης