Οι Έλληνες που αγωνίζονται στην τουρκική Superlig συνεχίζουν να λάμπουν σε κάθε αγωνιστική. Ο Δημήτρης Πέλκας της Φενερμπαχτσέ, τέθηκε αντιμέτωπος με την Καϊσερίσπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου και επικράτησε εύκολα στη «μονομαχία» τους με 3-0, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μειώνει και πάλι την απόστασή της απ’ την πρώτη Μπεσίκτας στους δύο βαθμούς (44 έναντι 42).

Ο Πέλκας «έφτιαξε» το πρώτο γκολ της «Φενέρ» με πολύ ωραία ασίστ προς τον Τιάμ, ενώ στο 52’ βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον ίδιο παίκτη, ο οποίος σέντραρε προς τον Σαμάτα για το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σισέ στο 86’, με τους Πέλκα και Κολοβέτσιο να αγωνίζονται σε ολόκληρο το 90λεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστροφή στις νίκες (μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία) και για την Αλάνιασπορ, η οποία επικράτησε της Ανκαραγκιουτσού με 4-3, μετά από συναρπαστικό ματς κι ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Η «Αλάνια» είχε στη βασική σύνθεσή της τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, ενώ απουσίασε ο Γιώργος Τζαβέλλας λόγω τιμωρίας.

Ο Μπακασέτας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 54ο λεπτό για τους γηπεδούχους (7ο εφετινό για τον Έλληνα άσο), ενώ είχε συμβολή και στα άλλα δύο τέρματα με τα οποία έφτασε η ομάδα του στη μεγάλη ανατροπή. Η Αλάνιασπορ πλησίασε πλέον στον ένα βαθμό την 4η Γκαζιαντέπ και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης