Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν έχασε την προπόνηση πριν από την αναμέτρηση του Europa League την Πέμπτη με την αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντς, αλλά θα μπορούσε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου εναντίον της Άρσεναλ αυτό το Σαββατοκύριακο, δήλωσε ο προπονητής του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος δεν αποκάλυψε τη φύση του τραυματισμού του Κέιν ή πότε τον υπέστη, λέγοντας μόνο ότι θα τον αφήσει εκτός από το παιχνίδι της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι έχει μια καλή ευκαιρία (εναντίον της Άρσεναλ)», δήλωσε ο Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν θέλω να κρύψω τίποτα σε σχέση με το αν θα παίξει ή όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι θα παίξει. Αυτό είναι το συναίσθημά μου».

Τόνισε επίσης ότι δεν σκοπεύει να κατεβάσει μια αποδυναμωμένη ομάδα κατά της ΛΑΣΚ, έχοντας στο νου του να προφυλάξει παίκτες ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ.

«Η προτεραιότητα είναι πάντα να προσπαθούμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Ο επόμενος αγώνας είναι για το Europa League. Εάν στο τέλος του αγώνα έχουμε ισοπαλία που μας ευνοεί και πάρουμε την πρόκριση πριν από τον τελευταίο αγώνα του ομίλου, θα είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε γι΄ αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο Μουρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης