Η Τότεναμ κατέθεσε έφεση για να «σβηστεί» η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σον Χονγκ-Μιν στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τσέλσι, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Νοτιοκορεάτης αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της Κυριακάτικης αναμέτρησης για κλωτσιά που έδωσε στον αμυντικό των «μπλε», Αντόνιο Ρούντιγκερ, έπειτα από υπόδειξη του VAR, κινδυνεύοντας με τιμωρία τριών αγωνιστικών. Οι «σπερς» περιμένουν με ανυπομονησία να δουν αν θα είναι διαθέσιμος ο Σον για το παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον, την Boxing Day.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω ο Σον να μην τιμωρηθεί και πέμπτη φορά», είπε ο Μουρίνιο. «Η πρώτη για το φάουλ που του έκανε ο Ρούντιγκερ. Η δεύτερη που αποβλήθηκε. Η τρίτη αν τυχόν δεν παίξει κόντρα στην Μπράιτον. Η τέταρτη αν τυχόν δεν παίξει κόντρα στη Νόριτς και η πέμπτη αν τυχόν δεν παίξει κόντρα στη Σαουθάμπτον».

Ο Σον είχε αποβληθεί και στις 3 Νοεμβρίου, στο παιχνίδι της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον, για τάκλιν που είχε κάνει στον Αντρέ Γκόμες και είχε οδηγήσει στο σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου μέσου στον αστράγαλο. Τότε, μετά από έφεση, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε «ακυρώσει» την κόκκινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης