Δικαιώθηκε η Τότεναμ στην προσφυγή που είχε καταθέσει για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Σον για το τάκλιν στο μέσο της Έβερτον, Αντρέ Γκόμες και το οποίο επέφερε το κάταγμα στον αστράγαλο του Πορτογάλου. Ως εκ τούτου ο Κορεάτης θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρόν στα προσεχή τρία ματς των «κανονιέρηδων», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (5/11) η FA.

Ο Γκόμες υπέστη κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο στο δεύτερο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα με τους Λονδρέζους (1-1) στο Γκούντισον Παρκ, όταν «προσγειώθηκε» στο χορτάρι μετά το τάκλιν του Σον κι εν συνεχεία συγκρούστηκε με τον φουλ μπακ των «Σπερς», Σερ Οριέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο διαιτητής του αγώνα, Μάρτιν Άτκινσον, έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Τότεναμ, αλλά αμέσως μετά την κόκκινη. Αυτομάτως ο παίκτης θα έχανε τα προσεχή τρία ματς των «κανονιέρηδων», μετά και την εξέταση του VAR.

«Ο Σον θα είναι διαθέσιμος για τους τρεος προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος, μετά την απόφαση της ανεξάρτητης πειθαρχική επιτροπής που θεώρησε άκυρη την αποβολή», αναφέρει η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας.

Ο Γκόμες χειρουργήθηκε την Δευτέρα (4/11) κι αμέσως μετά η Έβερτον ανακοίνωσε ότι η παίκτης θα αποθεραπευθεί πλήρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης