Ο αρχηγός του Βελγίου, Εντέν Αζάρ αρχίζει να νιώθει καλύτερα μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Πορτογαλία και έχει πλέον αυξημένες πιθανότητες για να προλάβει τον προημιτελικό της Παρασκευής (02/07) κόντρα στην Ιταλία (22:00, ΑΝΤ1), όπως τόνισε ο αδερφός του Τοργκάν την Τρίτη (29/06).

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχε κάνει λόγο τη Δευτέρα (28/06) για πιθανότητες 50%-50%, όσον αφορά την παρουσία του εμβληματικού μεσοεπιθετικού στο μεγάλο ματς με τους «ατζούρι», ωστόσο 24 ώρες μετά ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος κόντρα στους Πορτογάλους έδωσε ελπίδες στους οπαδούς του Βελγίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Εντέν τα πάει πολύ καλά. Δουλεύει πολύ σκληρά με το ιατρικό τιμ για να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Ιταλία» τόνισε ο Τοργκάν Αζάρ και πρόσθεσε: «Ο Εντέν εναντίον της Πορτογαλίας πολέμησε για κάθε μπάλα, έκανε τάκλιν, ήταν εξαιρετικός. Περίπου σαν την εμφάνιση που είχε κάνει το 2018 κόντρα στη Βραζιλία. Είχε μία δύσκολη σεζόν, αλλά παίζει χωρίς φόβο.

Είναι πολύ σημαντικός για όλη την ομάδα. Θα ήταν εξαιρετικό να παίξει, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν. Στην κατοχή της μπάλας, είναι πολύτιμος στο να την κρατάει και να ανεβάζει όλους τους υπόλοιπους ψηλά. Ίσως να προλάβει, δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα, θα δούμε από μέρα σε μέρα».

Ο Τοργκάν Αζάρ αστειεύτηκε στη συνέχεια για το πώς αντιμετώπισε ο αδερφός του το γκολ που σημείωσε ο ίδιος στον αγώνα με την Πορτογαλία. «Είδα τη φωτογραφία του Εντέν όταν σκόραρα. Κρίνοντας απ’ την έκφραση του προσώπου του, έμοιαζε να μην το… πιστεύει. Δεν είναι συνηθισμένο να είμαι εγώ ο… ήρωας της ημέρας. Είναι ξεκάθαρα το καλύτερο γκολ που έχω σημειώσει με την Εθνική ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης