Το μήνυμα Μέσι στον Μαραντόνα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 18:46
Το μήνυμα Μέσι στον Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βιώνει εδώ και μερικές ημέρες ένα πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο αποκαλύφθηκε όταν εισήχθη σε κλινική και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι.

Την αρχική συγκίνηση των απανταχού ποδοσφαιριστών (και όχι μόνο) για το άλλοτε «χρυσό αγόρι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διαδέχθηκε ένα κύμα αγάπης, στοργής κι εκατομμυρίων ευχών προς τον «Ντιεγκίτο», από τις οποίες σαφώς και δεν μπορούσαν να απουσιάζουν εκείνες ενός προσώπου, που κάποτε ο pibe d΄oro είχε χρίσει διάδοχό του.

«Ντιέγκο, όλη η δύναμη του κόσμου. Η οικογένειά μου κι εγώ θέλουμε να σε δούμε να νιώθεις καλά το συντομότερο δυνατό. Μια αγκαλιά από καρδιάς!».

Με αυτό το μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία που τους απεικονίζει με την εμφάνιση της Εθνικής Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε την ενθάρρυνσή του και μαζί μια μαρτυρία στοργής στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος εγχειρίστηκε χθες για να του αφαιρεθεί ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Ο Μαραντόνα υπήρξε προπονητής του «ψύλλου» στην «αλμπισελέστε», την οποία -μεταξύ άλλων- είχε οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, το 2010 και μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας, με την οποία μετείχε στον ίδιο όμιλο και τη νίκησε 2-0, με τον Παπασταθόπουλο να «παίρνει την ταυτότητα» του Μέσι σε εκείνο το παιχνίδι.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 18:49