Δημοσιεύματα του Τύπου της Κολομβίας, ανέφεραν πως υπήρξε πολύ μεγάλο επεισόδιο στα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας της χώρας το βράδυ της Τρίτης (17/11), αμέσως μετά τη συντριβή από το Εκουαδόρ (6-1), με πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και τους Ντάβινσον Σάντσες, Τζέφερσον Λέρμα, Μπάριος και Μουριέλ, με αφορμή (σύμφωνα με όσα γράφτηκαν) την «ευνοϊκή» μεταχείριση του προπονητή Κάρλος Κεϊρόζ, προς τον άσο της Έβερτον.

Δύο 24ωρα αργότερα, ο Χάμες, με προσωπική ανακοίνωσή του, διέψευσε τα πάντα και υπογράμμισε πως όλα αυτά ψέματα για να δημιουργηθεί «χάος» γύρω από το όνομα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Χάμες Ροντρίγκες:

«Διαψεύδω κάθε υποτιθέμενη πληροφορία για κακές συμπεριφορές, επιθέσεις, διαμάχες και γενικά αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες και τα δημοσιεύματα που με φέρνουν ως πρωταγωνιστή, μετά από τελευταία ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 13 και 17 Νοεμβρίου.

Τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στην προσωπική ζωή μου, διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις που διέπονται από σεβασμό με καθένα από τους συμπαίκτες μου στην Εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι στιγμές είναι δύσκολες στο αγωνιστικό σκέλος και εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε οι πρώτοι που αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ωστόσο, ως ομάδα παραμένουμε ενωμένοι για να εκπληρώσουμε το όνειρο να βρεθούμε στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ, για το οποίο θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.

Θέλουμε να διασκεδάσουμε κάθε αμφιβολία για την αρμονία και την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ακόμη κι αν έχουμε επηρεαστεί ψυχολογικά, ποτέ δεν τσακωθήκαμε μεταξύ μας.

Τέλος ζητώ από όλους να μην πέφτετε στην παγίδα της παραπληροφόρησης. Οι υπεύθυνοι δημιουργοί αυτών των ψεμάτων θέλουν να δημιουργήσουν χάος γύρω από το όνομά μου, γι’ αυτό και θα προσφύγω νομικά όπου είναι απαραίτητο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης