Στη Super League 2 θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Παναχαϊκή, καθώς στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αχαιοί με γκολ του Μπάτροβιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απέσπασαν την Τρίτη τον βαθμό στην έδρα του Καραϊσκάκη σε ένα ματς χορταστικό με έξι γκολ (3-3), καταφέρνοντας έτσι να σφραγίσουν τη σωτηρία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Δόξα Δράμας, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας και πλέον βρίσκεται στο +4 από τον Καραϊσκάκη, που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν στην Ιεράπετρα ο τοπικός ΟΦΙ και τα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους Θεσσαλούς να είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις στροφές πριν το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή 3-3 (5′ αυτ. Λόβριτς, 72′ Μαύρου σουτ, 87′ Ρούνεϊ σουτ – 45′ Κουσκουνάς σουτ, 65′ Λαρέα σουτ, 90+2′ Μπάτροβιτς σουτ)

Ιεράπετρα-Τρίκαλα 0-0

Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας 1-2 (23′ Γιάκος σουτ – 28′, 33′ Μαυριάς σουτ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης