Στη μάχη της 4ης αγωνιστικής της Super League ρίχνονται οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο ως… ορεκτικό θα διεξαχθεί μία μόνο αναμέτρηση, προτού… σερβιριστεί την Κυριακή το «κυρίως πιάτο» του αγωνιστικού προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα στις 19.30 (Novasports 1HD) στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, ο οποίος θέλει να σπάσει το «ρόδι» στο φετινό πρωτάθλημα, θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει να επιδείξει μία νίκη στην τρέχουσα σεζόν, αυτήν κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Super League.

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά πέντε αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό στους δύο πρώτους αγώνες του στο πρωτάθλημα, θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Άρη (16.00, ΣΚΑΪ), προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδη σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στους «πράσινους» και συγκεκριμένα όσον αφορά στον Ντάνι Πογιάτος, η προπονητική καρέκλα του οποίου έχει αρχίσει ήδη να τρίζει.

Στις 18.15 το ενδιαφέρον στρέφεται σε Τούμπα και Ριζούπολη. Ο ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα μετά τη νέα ήττα από την Κράσνονταρ, που του στέρησε την παρθενική του συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ (Novasports 2HD), την ώρα που ο Απόλλωνας Σμύρνης θα κάνει τη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος την ΑΕΛ (Novasports 3HD).

Στις 20.30 (Novasports 1HD) ο Ολυμπιακός, ο οποίος μεσοβδόμαδα κατάφερε στην έδρα της Ομόνοιας να «σφραγίσει» το εισιτήριο, που οδηγεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στις 21.45 (Novasports 2HD) η ΑΕΚ, που την Πέμπτη έθεσε νοκ-άουτ τη Βόλφσμπουργκ, παίρνοντας παλικαρίσια πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, θα δοκιμαστεί στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Τη Δευτέρα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα πέσει στη Λαμία, όπου στις 19.30 (Novasports 1HD) η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον Βόλο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10

19:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

16:00 Παναθηναϊκός-Άρης ΣΚΑΪ

18:15 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (Novasports 2HD)

18:15 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ (Novasports 3HD)

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (Novasports 1HD)

21:45 Ατρόμητος-ΑΕΚ (Novasports 2HD)

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/10

19:30 Λαμία-Βόλος ΝΠΣ (Novasports 1HD)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης