Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Super League. Το βράδυ της Κυριακής (9/2, 19:30), στο Ολυμπιακό Στάδιο, διεξάγεται το clasico της Αθήνας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, το οποίο, όπως είναι φυσικό, κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής.

Τόσο η «Ένωση» όσο και το «τριφύλλι», τους οποίους χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμούς, είναι σε ανοδική πορεία και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Άρη, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που χρειάζεται βαθμούς για να μπει στην πρώτη εξάδα.

Τον ίδιο ακριβώς στόχο έχει και ο ΟΦΗ, ο οποίος θα επισκεφτεί την Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε σημάδια ανάκαμψης μεσοβδόμαδα κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

H αυλαία της αγωνιστικής πάντως θα ανοίξει το Σάββατο με δύο παιχνίδια, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται την Ξάνθη και τη Λαμία να τίθεται αντιμέτωπη με τη Λάρισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα, στο τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον Βόλο στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

19:30 Πανιώνιος – Ξάνθη (Novasports 1)

20:00 Λαμία – Λάρισα (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (Novasports 1)

17:15 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (ΕΡΤ Sports)

18:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (PAOK TV)

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

18:00 Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος (ΕΡΤ Sports)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης