Με αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμούς στις μεταγραφές θα τιμωρηθούν οι ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Super League της περιόδου 2020-21, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού αποφάσισε ομόφωνα σήμερα (1/11) να παραμείνουν ως έχουν οι σχετικές ποινές.

Παράλληλα, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες κωδικοποιήθηκαν από εκπροσώπους των ΠΑΕ της κατηγορίας, προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, περί τροποποίησης της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999 κ.λπ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό, επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αιτηθεί άμεσα θεσμική συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη, προκειμένου να τεθούν υπόψη του συγκεκριμένες προτάσεις.

Τέλος, το Δ.Σ. παρείχε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου, για τη δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραγωγή αγώνων του τηλεοπτικού φορέα ΕΡΤ για τους αγώνες του Β’ Γύρου και των Playoffs/Playouts και την επιλογή αναδόχου σε συνεννόηση με τις τέσσερις ΠΑΕ που έχουν συμβόλαιο με τη δημόσια τηλεόραση.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως οι ποινές των μη αδειοδοτημένων ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 παραμείνουν ως έχουν.

2. Ομόφωνα αποφασίστηκε η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες κωδικοποιήθηκαν από εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, περί τροποποίησης της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999 κ.λπ.). Στο πλαίσιο αυτό, επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος Αθ. Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αιτηθεί άμεσα θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να τεθούν υπόψη του συγκεκριμένες προτάσεις.

3. Ομόφωνα εγκρίθηκε η παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τη δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραγωγή αγώνων του τηλεοπτικού φορέα ΕΡΤ για τους αγώνες του Β’ Γύρου και των Playoffs / Playouts και η επιλογή αναδόχου σε συνεννόηση με τις τέσσερις Π.Α.Ε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης