Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

«Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα – οι μεν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, και οι δε από το εκκωφαντικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα – και ευελπιστούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην Τούμπα. Έχοντας ανεβασμένο ηθικό έπειτα από τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσέ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ντεφορμέ Βόλο στον Πειραιά, με στόχο να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί μιας και η ΑΕΚ παίζει στους «Ζωσιμάδες», με τον Αργύρη Γιαννίκη να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στα Γιάννενα. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το δεύτερο σερί «τρίποντο» καθώς φιλοξενεί τον Παναιτωλικό Απόλλων Σμύρνης και Λαμία κοντράρονται στη Ριζούπολη σε ένα ματς «εξάποντο». Με ανεβασμένο ηθικό ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς με τον τοπικό Αστέρα ενώ ο ΟΦΗ είναι το φαβορί μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στον αξιόμαχο Ιωνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Novasports 2

19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Λαμία Cosmote Sport 2

19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ Novasports Prime

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

15:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ιωνικός Cosmote Sport 2

15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος Novasports Prime

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης Novasports Prime

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Cosmote Sport 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης