Τη σύσταση ειδικής επιτροπής, η οποία θα ξεκινήσει επαφές για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση με τη Nova και την Cosmote αποφάσισε τη Μεγάλη Τρίτη (27/04), το Δ.Σ. της Λίγκας, όπως είχαν αναφέρει νωρίτερα.

Αυτή θα αποτελείται απ’ τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), καθώς και τον Απόλλωνα Σμύρνης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνεταιρισμού:

«Το Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων. Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης