Με τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης στα Πηγάδια έπεσε η αυλαία της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πειραιώτες, στο ντεμπούτο του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο τους, επιβλήθηκαν με 3-1 των Ακριτών και εκμεταλλευόμενοι τη χθεσινή βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της Κυριακής ο Παναιτωλικός έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, ενώ ισόπαλος (1-1) ολοκληρώθηκε και ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός πέτυχε εμφατική νίκη με 5-0 σκορ επί του Εργοτέλη, ενώ και ο ΟΦΗ κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του, κατακτώντας ένα σημαντικό «τρίποντο» -στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία- μετά την επικράτησή του 3-2 σκορ επί της Κέρκυρας.

Το Σάββατο, όπως προαναφέραμε, ο ΠΑΟΚ συνετρίβη με 3-0 από την Αστέρα στην Τρίπολη, χάνοντας έτσι κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, ο Πλατανιάς συνέτριψε στα Περιβόλια με 3-0 σκορ τον Πανιώνιο, ενώ ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στη Βέροια και την Καλλονή.

Αναλυτικά τα ματς της 11ης αγωνιστικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου

Βέροια-Καλλονή 1-1
Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0
 
19.30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0
 
Kυριακή 11 Ιανουαρίου

15.00 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0
Ο.Φ.Η.-Κέρκυρα 3-2
Πανθρακικός-Ατρόμητος 1-1 
SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-3

Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός (0-3 α.α.)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης