Το νέο πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε την Παρασκευή, ενώ η δράση συνεχίζεται και το Σάββατο! Με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να εκμεταλλεύονται τις έδρες τους οι δύο γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της ΑΕΛ και 3-1 της Λαμίας, αντίστοιχα και μπήκαν με τρεις βαθμούς στο νέο… μαραθώνιο.

Το Σάββατο στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό, ενώ την Κυριακή ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Παναθηναϊκό και ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το τριήμερο που διανύουμε θα διεξαχθούν τα πέντε από τα επτά παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ορίστηκε για τις 16 Δεκεμβρίου, λόγω της μονομαχίας των δύο ομάδων στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου, μετά την άδεια που έλαβαν από τη Super League οι νεοφώτιστοι να ξεκινήσουν αργότερα τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν.

Από τα γήπεδα φυσικά απουσιάζει ο κόσμος, καθώς τα ματς θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Άρης – Λαμία 3-1

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

18:30 Ατρόμητος – Βόλος Novasports 2

20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Novasports 1

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

18:15 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης