Το 2022 δεν έχει μπει καθόλου καλά για Ολυμπιακό και Άρη μιας και οι δυο ομάδες δεν έχουν καταφέρει σε τρία επίσημα παιχνίδια – για πρωτάθλημα και κύπελλο – να γευτούν τη χαρά της νίκης. Για τη 19η αγωνιστική της Super League, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι «κίτρινοι» τη Λαμία.

Οι απουσίες έχουν στοιχίσει στον Ολυμπιακό που, μετά τις «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό, γνώρισαν την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για το θεσμό του Κυπέλλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκούρασε βασικούς παίκτες ώστε να τους έχει φρέσκους για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν, τελικά, διεξαχθεί το παιχνίδι καθώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει απουσίες στη θέση του τερματοφύλακα – και όχι μόνο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Άρη, με τους Χουλιάν Κουέστα και Ντένις να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία την Πέμπτη. Το 0-0 που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς στο οποίο έμειναν άσφαιροι οι Θεσσαλονικείς, έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία στη Ριζούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μετά τη μεταξύ του «λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα για το Κύπελλο, έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις. Οι «ασπρόμαυροι», που επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ταξιδεύουν στο Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο που μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν στο γειτονικό Περιστέρι για τον αγώνα απέναντι στον προτελευταίο Ατρόμητο που «καίγεται» για βαθμούς.

Ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός ευελπιστεί να κάνει – επιτέλους – εκτός έδρας νίκη ωστόσο ο Ιωνικός έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι μέσα στη Νεάπολη. Ένα βαθμό κάτω από το «τριφύλλι», ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει στο Ηράκλειο την αντίσταση του Παναιτωλικού που έζησε ένα «μαγικό» τετραήμερο έπειτα από τις επιτυχίες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η αυλαία θα πέσει στην Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας (24/1), με τον τοπικό Αστέρα να φιλοδοξεί να κάνει τέσσερις τις διαδοχικές εντός έδρας νίκες του καθώς φιλοξενεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Η 19η αγωνιστική:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Παναιτωλικός Cosmote Sport 3

19:30 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – Παναθηναϊκός Cosmote Sport 2

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Λαμία Novasports Prime

17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΚ Novasports 2

17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης Novasports Prime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης