Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Super League 2, προκύπτει ακόμη ένα πρόβλημα στο… πολύπαθο πρωτάθλημα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε στη σημερινή συνεδρίασή της τη μεταβίβαση του 71,43% των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας στην εταιρεία RC CYCLES RACING LTD και παράλληλα ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής των Ροδιτών.

Έτσι, αν η συγκεκριμένη απόφαση δεν ανατραπεί, ο Διαγόρας χάνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον Β’ όμιλο της Super League 2, όπου επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30/10, υποδεχόμενος τη Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίπτωση του Διαγόρα έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά αλυσίδα ομάδων που αντιμετώπισαν πρόβλημα στην εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής (άλλες το έλυσαν κι άλλες όχι), αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι η τελευταία. Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι διαφοροποιήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις ΠΑΕ Πιερικός, Πανσερραϊκός και Κηφισιά, από τις οποίες η ΕΕΑ ζήτησε την προσκόμιση πρόσθετων στοιχείων. Αντίθετα, εγκρίθηκε η αγορά του 90% της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας από τον Αθανάσιο Χηνόπουλο και του 90% της ΠΑΕ Καλλιθέα από τον Άντριου Μπάρογουεϊ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης