Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League 1 για τη σεζόν 2022/23. Την Τετάρτη (13/7) εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου από τη διοργανώτρια Αρχή, ενώ αποφασίστηκε ότι το προσεχές διάστημα θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League 1, για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων της 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League.

Σε συνέχεια σχετικής πρότασης του προέδρου Δ.Σ., η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. το προσεχές διάστημα, θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης