Στη Γερμανία μετέβησαν ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης και ο συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν, Νίκος Κωστένογλου.

Ο «Τυπάρας», και ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού ταξίδεψαν στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα για να παρακολουθήσουν την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη και το αυριανό παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Κολωνία, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες θα εστιάσουν το ενδιαφέρον τους απόψε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο (Λεβερκούζεν), ενώ το Σάββατο η προσοχή τους θα είναι στραμμένη στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, εφόσον βεβαίως οι δύο διεθνείς αμυντικοί αγωνιστούν.

Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή την παρακολούθηση διεθνών ποδοσφαιριστών, έχουν προγραμματιστεί «αποστολές» και εντός Ελλάδας, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 28ης αγωνιστικής.

Μέλη του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι και το «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Πανθρακικός και Ολυμπιακός-Ξάνθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης