Την «αντίδραση» της ομάδας του στον αγώνα με την Ισπανία στη Σεβίλλη (19/06, 22:00, ΑΝΤ1) περιμένει ο προπονητής της Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα, μετά την ήττα των Πολωνών από τη Σλοβακία (2-1) στην 1η αγωνιστική του Euro 2020.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός υπερασπίστηκε το αστέρι της Εθνικής Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος κινήθηκε σε «ρηχά νερά» στον πρώτο αγώνα του Euro, υπογραμμίζοντας πως είναι ένας παίκτης που «θυσιάζεται» για την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εστιάζετε πάντα στα ατομικά χαρακτηριστικά και τι μπορεί να κάνει ένας παίκτης με την μπάλα. Αλλά εναντίον της Σλοβακίας, ο Ρόμπερτ έκανε πάρα πολλά πράγματα. Δούλεψε πολύ αμυντικά, είχε μία μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά, έδωσε ένα γκολ στον Λινέτι και πάντα προσπαθούσε να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και θυσιάζεται για την ομάδα» τόνισε ο Σόουζα στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (18/06) και συμπλήρωσε για τον αγώνα με τους Ισπανούς:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε συμπαγείς μέσα στο γήπεδο και να ξέρουμε πώς να βγούμε γρήγορα και σωστά στις αντεπιθέσεις. Κι επίσης θα πρέπει να αντιδρούμε καλά, όποτε δεν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, διότι οι Ισπανοί δεν θέλουν να αμύνονται ειδικά στα παιχνίδια που παίζουν στην έδρα τους και πάντα προσπαθούν να έχουν από νωρίς την κατοχή της μπάλας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης