Σε πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους θα υποχρεωθεί ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό (3/10) ματς της Κοπεγχάγης με τη Βίμποργκ για το Πρωτάθλημα Δανίας.

Ο διεθνής μέσος αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, σφαδάζοντας από τους πόνους, και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους φόβους, καθώς έδειξαν ρήξη χιαστού. Τις επόμενες ημέρες ο έμπειρος χαφ θα μπει στο χειρουργείο και μετά την επέμβαση αναμένεται να υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του, που πάντως δεν πρόκειται να συμβεί προτού παρέλθουν τουλάχιστον έξι μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ζέκα χάνει τα υπόλοιπα ματς της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ θα απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενεί δηλώσεις του διεθνούς άσου, ο οποίος αναφέρει: «Είναι ένα σκληρό χτύπημα, αλλά ξέρω ότι όλα θα ξαναγίνουν καλά. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα – θα την υποστηρίξω όμως όσο μπορώ εκτός γηπέδου. Ευτυχώς είμαι σε καλά χέρια, με το ικανό ιατρικό επιτελείο της Κοπεγχάγης, οπότε τώρα πρέπει να περάσω το χειρουργείο και μετά να ξεκινήσω τη δουλειά για να επιστρέψω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης