Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου οδηγήθηκαν τη Δευτέρα δύο οπαδοί ηλικίας 25 και 20 ετών,  οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αιγίου, όπου διεξήχθη το παιχνίδι του Παναιγιάλειου με την ΑΕΚ.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος και ο 25χρονος είχαν μεταβεί χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναιγιάλειος και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League.

Ο 20χρονος συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν, με χρήση σωματικής βίας, σε αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, που πραγματοποιούσαν σωματικό έλεγχο και έλεγχο των εισιτηρίων, στη θύρα 2 του γηπέδου, ενώ παράλληλα έριξαν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Όσον αφορά τον 25χρονο, κατά τη διάρκεια ελέγχου πριν μπει στο γήπεδο, βρέθηκαν στην κατοχή του ένας σουγιάς και ένα στιλέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης