Υπο τον τίτλο «Αλβανοί χρησιμοποίησαν παιδιά για να προβοκάρουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Σερβίας», η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Σερβίας «inserbia» καταγγέλλει μια ακόμη αλβανική προβοκάτσια σε ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα στον φιλικό αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Σερβίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά.

Μάλιστα δημοσιεύεται φωτογραφία, αλλά και βίντεο, απο την στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Σερβίας, όπου διακρίνονται τρία απο τα εννέα παιδιά που είναι μπροστά απο τους Σέρβους ποδοσφαιριστές, τα οποία έχουν σταυρώσει τα χέρια τους στο στήθος, σχηματίζοντας – όπως γράφει το δημοσίευμα – τον Αλβανικό αετό, που αποτελεί εθνικό σύμβολο της Αλβανίας και της σημαίας της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιπλέον το δημοσίευμα επισημαίνει πως η συγκεκριμένη θέση των χεριών, σταυρωμένα στο στήθος με αυτόν τον τρόπο, αποτελεί και παραδοσιακό χαιρετισμό των Αλβανών ποδοσφαιριστών όταν πετυχαίνουν γκολ.

Τέλος, αναγράφει πως την ημέρα πριν τον αγώνα οι αρχές είχαν θέσει στο μάξιμουμ τα μέτρα ασφαλείας καθώς στην Κρήτη ζουν περίπου 100.000 Αλβανοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σερβικό δημοσίευμα

Πηγή: flashnews.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης