Ο άγριος καυγάς των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου είχε «σημαδέψει» τον προημιτελικό του Coppa Italia στις 26 Ιανουαρίου, που βρήκε τελικούς νικητές τους «νερατζούρι» με 2-1.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, για τις ποινές που θα επιβληθούν στους δύο ποδοσφαιριστές και στις δύο ομάδες του Μιλάνου, ωστόσο τα δύο μεγάλα κλαμπ, φρόντισαν από πριν να κάνουν κάτι διαφορετικό και σίγουρα… ξεχωριστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η Μίλαν την Πέμπτη (01/04), τα χρήματα από τα πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες και οι ομάδες θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε ιδρύματα.

«Η Μίλαν και η Ίντερ, έχοντας επίγνωση ότι αντιπροσώπευαν πάντα τις πιο αυθεντικές αξίες του αθλητισμού, έχουν ήδη στιγματίσει το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομελού Λουκακού στο πλαίσιο του αγώνα της 26ης Ιανουαρίου 2021 για το Κύπελλο Ιταλίας, θεωρώντας ότι δεν τηρεί τις κοινές αρχές του αθλητικού fair play.

Σύμφωνα με τις αξίες τους, η Μίλαν και η Ίντερ δεσμεύονται επίσης να δωρίσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα ποσά των κυρώσεων που θα επιβληθούν» ανέφερε η ανακοίνωση των «ροσονέρι» στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης