Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του κόντρα στην Παρτιζάν, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα play offs του Champions League, και ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε μεγάλη την πρόκριση των Πειραιωτών.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ τόνισε ότι οι Σέρβοι είναι καταπληκτική ομάδα και η πιο δύσκολη αντίπαλος που θα μπορούσαν να είχαν οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφιερώνουμε αυτήν τη μεγάλη πρόκριση στα πέντε εκατομμύρια Ολυμπιακούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους για το ήθος που έδειξαν και ένιωσα ότι είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και στο επίπεδο των φιλάθλων. Τους ευχαριστώ πολύ και θέλω να επιστήσω ότι πρέπει να είναι τόσο κόσμιοι, επειδή κάνουν μεγάλο καλό στον Ολυμπιακό» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τη θεωρώ μεγάλη πρόκριση, επειδή η Παρτιζάν είναι, ίσως, η καλύτερη ομάδα σε αυτούς τους ομίλους. Είχα πληροφορηθεί και από το Βελιγράδι ότι είναι καταπληκτική ομάδα. Με νέους παίκτες και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η πρόκριση. Είχαμε καθαρίσει την πρόκριση από το ματς στο Βελιγράδι. Εδώ μπήκαν αγχωμένοι οι παίκτες λόγω του κόσμου, αλλά η διαφορά είναι ότι η Παρτιζάν είχε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Ήταν έτοιμη και εμείς δεν έχουμε αρχίσει ακόμα. Οι παίκτες μας δεν γνωρίζονται ακόμα. Σκεφτείτε τον Ολυμπιακό μετά από 15 ημέρες, να δούμε και την κλήρωση. Πιστεύω ότι σε σχέση με αυτό που είδατε σήμερα θα είναι πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η πρόκριση. Θερμά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης