Η υπόθεση της επίθεσης του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά 14χρονου φιλάθλου στο περσινό Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε με επίπληξη στον Πορτογάλο από την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έκλεισε η υπόθεση που είχε ανοίξει εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο για το περιστατικό του περασμένου Απριλίου, κατά το οποίο είχε πετάξει στο έδαφος και καταστρέψει το κινητό τηλέφωνο ενός νεαρού φιλάθλου, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο του “Γκούντισον Παρκ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν εκνευρισμένος από την ήττα 0-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον και οδεύοντας προς τα αποδυτήρια έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αντιλήφθηκε ένα παιδί να τον τραβάει video με την κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ο Ρονάλντο σήκωσε το χέρι του, χτύπησε το χέρι του παιδιού και έριξε το κινητό τηλέφωνο στο έδαφος.

Ο 14χρονος Τζέικομπ, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, σοκαρίστηκε από την κίνηση του Ρονάλντο και μάλιστα στο χέρι του προκλήθηκε μελανιά. Ο 37χρονος επιθετικός απολογήθηκε για το συμβάν και προσφέρθηκε να πληρώσει αποζημίωση για την πράξη του, καλώντας τον και σε παιχνίδι της Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”.

Η μητέρα του νεαρού αγοριού αρνήθηκε την πρόσκληση και η αστυνομία άνοιξε έρευνα για την υπόθεση. Εν τέλει, με ενημέρωσή της την Τετάρτη έκανε γνωστό ότι το ζήτημα έληξε με επίπληξη στον Ρονάλντο. “Η υπόθεση αντιμετωπίστηκε με επίπληξη. Η υπόθεση έκλεισε”, αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης