Η ήττα 3-0 από την Σουηδία αποτέλεσε μία υπενθύμιση για τις -τέσσερις φορές παγκόσμιες πρωταθλήτριες- ΗΠΑ ότι υπάρχουν απειλές στο δρόμο για την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως δήλωσε η Μέγκαν Ραπίνο.

Η προσπάθεια των Αμερικανίδων να κατακτήσουν ένα πέμπτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο άρχισε σήμερα, καθώς το αήττητο σερί των 44 παιχνιδιών έληξε στο στάδιο του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 36χρονη Καλιφορνέζα είπε ότι αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι το ποδόσφαιρο των γυναικών.

«Μερικές φορές νιώθω ότι, εάν χάνουμε ή φέρουμε ισοπαλία, είναι απίστευτο και αυτό είναι πραγματικά προσβλητικό για κάθε άλλη ομάδα» δήλωσε η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου του 2012 σε δημοσιογράφους μετά τον αγώνα.

«Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο και αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η Σουηδία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, σίγουρα στην Ευρώπη. Λοιπόν, ξέρετε, εάν δεν παίξουμε καλά στα παιχνίδια, δεν θα πάρουμε τη νίκη σ’ αυτά τα παιχνίδια» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ΗΠΑ ήλπιζαν να πάρουν… εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, αλλά, αντίθετα, πρέπει να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους καθώς προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τη Νέα Ζηλανδία το Σάββατο (24/7), σε ένα τρομακτικό Ολυμπιακό πρόγραμμα, αφήνοντας λίγο χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που δεχθήκαμε ένα γκολ, οπότε τα τρία σίγουρα δεν είναι κάτι υπέροχο, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να νικήσουμε σ’ αυτά τα παιχνίδια και να προχωρήσουμε από τον όμιλο» τόνισε η Ραπίνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης