Mία ημέρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του Γιώργου Βούρβαχη ότι η ΕΠΣ Χανίων εξαγοράστηκε με το ποσό των 784.000 ευρώ, ακόμη ένα κομμάτι προστέθηκε σήμερα στο «παζλ» της ντροπής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτήν τη φορά εικόνες που ντροπιάζουν το πιο δημοφιλές άθλημα διαδραματίστηκαν στην ΕΠΟ, όπου ο πρόεδρος και τα μέλη της ΟΔΠΕ (Οργανισμός Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας) δέχτηκαν προπηλακισμούς από την ασφάλεια της Ομοσπονδίας, στο περιθώριο του ορισμού διαιτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ κι άλλα μέλη του  Δ.Σ., θεωρώντας ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας και η συγκεκριμένη επιτροπή δεν μπορεί να προχωρήσει στον ορισμό των διαιτητών, μετέβησαν στα γραφεία της ΕΠΟ.

Εκεί όμως τους υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της Ομοσπονδίας, οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων και ειδικά του γενικού γραμματέα Γιώργου Σπανέα, τους προπηλάκισαν, με εντολή του μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Έτσι, η επιθυμία τους να συναντηθούν με τον Παυσανία Παπανικολάου δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να αναχωρήσουν μετά για το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα όσα έγιναν.

«Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή» ανέφερε αρχικά ο κ. Καραμάνης προσθέτοντας:

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές».

Ο κ. Καραμάνης επεσήμανε ότι μετά τα όσα έγιναν θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον κ. Κοντονή για να τον ενημερώσει για ό,τι συνέβη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης