Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Τη διαδρομή «κόλαση-παράδεισος» διήνυσε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου το βράδυ της Τρίτης στη Ζένιτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το εφιαλτικό πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ από τη Βοσνία, η «γαλανόλευκη» κατάφερε να σηκώσει «κεφάλι» στο δεύτερο ημίχρονο του ματς κι όχι μόνο ισοφάρισε σε 2-2, αλλά διεκδίκησε με αξιώσεις και την ολική ανατροπή.

Στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο «Γαλανόλευκος Φάρος», ο οποίος ακολουθεί την ομάδα μας σε όλα τα… μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Ο Νίκος Φλέκκας Ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκκας βρέθηκε στην αναμέτρηση με τους Βόσνιους και μαζί με τους άλλους Έλληνες φιλάθλους, που ταξίδεψαν οδικώς στη Ζένιτσα, ενίσχυσε τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη στην προσπάθειά τους για το θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στο zougla.gr ο κ. Φλέκκας κατέθεσε την άποψή του για το χθεσινό ματς, τονίζοντας ότι, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, χάθηκε η ευκαιρία για ένα μεγάλο «διπλό», που θα έφερνε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγκαλιά με την πρόκριση.

Παράλληλα εκθείασε τον Άγγελο Αναστασιάδη, επισημαίνοντας τη μεγάλη συμβολή που είχε ώστε να… γυρίσει το παιχνίδι, εξέφρασε την άποψη ότι το κλίμα στη «γαλανόλευκη» έχει αλλάξει άρδην, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους Έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν περισσότερο τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ακούστε τις δηλώσεις του Νίκου Φλέκκα στο zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης