Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους παίκτες και φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη μεγάλη νίκη (1-4) στο Camp Nou, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους «16» του Champions League (ρεβάνς 10/3).

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά ξέρουμε ότι για την πρόκριση πρέπει να παίξουμε 180 λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, μας δίνει αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Την Κυριακή είναι ο αγώνας με τη Μονακό, τώρα εστιάζουμε σε αυτόν τον αγώνα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βρούμε τη σωστή ταυτότητα», είπε ο Αργεντινός προπονητής στο RMC Sport, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω ότι κάποιος τον ανακάλυψε τώρα. Ο Εμπαπέ είναι στην κορυφή, είναι ένας τεράστιος παίκτης, είναι πολύ χαρούμενος. Οι μεγάλοι παίκτες δημιουργούν ιστορία παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα με το χατ-τρικ απέναντι στη Μπαρτσελόνα θα είναι στο προσκήνιο, πρωταγωνιστής. Χωρίς αμφιβολία είναι κορυφαίος παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν. Ήταν ήρεμος πριν από τον αγώνα. Με ρώτησε πόσες φορές είχα κερδίσει στο Camp Nou; Μόλις τον απάντησα μία φορά με την Εσπανιόλ. μου είπε ότι θα κερδίσουμε και για δεύτερη φορά. Και στο τέλος του αγώνα, ήρθε και μου είπε: “Να η δεύτερη νίκη.”»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης