Με τον πλέον εμφατικό τρόπο σφράγισε η Εθνική Παίδων το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Elite Round).

Πιο συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε το Σάββατο με 5-1 το Καζακστάν κι έτσι εξασφάλισε την παρουσία του σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 9ου προκριματικού ομίλου του Euro U17.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «γαλανόλευκη» πλέον θα παίξει την πρωτιά του γκρουπ με την Γερμανία την προσεχή Τρίτη (19/11).

Η Εθνική μας κυριάρχησε από την αρχή στο ματς, που έγινε στη Ναύπακτο και έφτασε άνετα στη νίκη, χάρη στα τέρματα των Λιάτσου (5΄πεν,81΄), Κούτσια (48΄), Κίτσου (86΄) και Χριστόπουλου (90+3΄).

Το μοναδικό τέρμα των Αζέρων πέτυχε ο Αζάτοβ στο 77΄. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Γερμανία επικράτησε 2-0 του Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καράκουτης (57΄ Χριστόπουλος), Λιάτσος (84΄ Αντωνάκης), Κουτεντάκης (65΄ Ντόη), Τσίκος (84΄ Καραμάνης), Κούτσιας (65΄ Συρμής), Κιτσάκης, Κίτσος.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Αναρμπέκοβ, Τκατσένκο, Ούρμπα, Σιρομπόκοβ, Καλάου (67΄ Ντουλάτοβ), Κουσκουμπάγεβ, Γιάκοβλεβ (55΄ Σομόβ), Ρακιμζάνοβ (67΄ Αμαντάγιεβ), Αζάτοβ, Καλμάτοβ (88΄ Τσίρκοβ), Κένζεμπεκ (88΄ Ανκουντίνοβ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης