Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανο-βραζιλιάνος επιθετικός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (13/11) λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι πάσχει από κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου. Η επόμενη κίνηση, όπως ενημέρωσε ο ισπανικός σύλλογος, είναι να εξεταστεί ο διεθνής φορ από ειδικό νευροχειρουργό, όμως το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται γύρω στους τρεις μήνες, προκαλώντας μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ντιέγκο Σιμεόνε, που θα μείνει με μόνους «καθαρόαιμους» επιθετικούς τον Άλβαρο Μοράτα και τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αυτήν την περίοδο όμως είναι επίσης τραυματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα για τους «ροχιμπλάνκος» διογκώνεται από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν σε μεταγραφή τον Ιανουάριο, λόγω των μισθολογικών περιορισμών που ισχύουν στη La Liga, εκτός αν προβούν σε κάποια πώληση «πρωτοκλασάτου» παίκτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης