Στη γραμμή κρούσης του ενισχύθηκε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του έναν επιθετικό με μεγάλη εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση του Δημήτρη Κουτσοσπύρου, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα φορά την φανέλα με τον αριθμό 77.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος άσος, που στο παρελθον έχει αγωνισθεί σε Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Βέροια, Πιερικό, Αιγινιακό και Ερμιονίδα, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αγροτικού Αστέρα τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ο Αστέρας είναι ένα club που συνεχώς κάνει βήματα προόδου, αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Είναι γνωστό πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι εδώ κάτι χτίζεται και θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία, βοηθώντας ώστε η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο τρόπος με τον οποίο με προσεγγίσαν ο πρόεδρος και ο προπονητής με έκαναν να αισθάνομαι πολύ ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες, γιατί έχω παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και όσες φορές επωμίστηκα πρωταγωνιστικό ρόλο φάνηκα αντάξιος της πρόκλησης. Η αλήθεια είναι, ότι μου αρέσουν τα δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι ανερχόμενη δύναμη και θέλει να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά και να εξελίσσεται. Για αυτό το λόγο, γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Θα κάνω ό,τι περνά από τα πόδια μου για να τους προσφέρω χαρά κάθε αγωνιστική, ώστε να φεύγει από το γήπεδο περήφανος για την ομάδα του και με ένα χαμόγελο στα χείλη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης