Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Παντελής Καφές και ο Φάνης Κατεργιαννάκης, μέλη της χρυσής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro 2004, θα συμμετέχουν αύριο, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, σ’ έναν ξεχωριστό αγώνα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, δίνοντας εθελοντικά αίμα.

Πρόκειται για παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που πριν από 16 χρόνια κατέκτησε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι τέσσερις πρώην διεθνείς θα βρεθούν αύριο, στις 11:30 το πρωί, στο περίπτερο 11 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από τους «θρύλους της γαλανόλευκης», τους «Greek Legends 2004», έχει την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Υγείας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης. Ανάλογη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και τώρα ήρθε η σειρά να στηριχτούν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, υπογραμμίζοντας πως οι «ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες, διότι ο κόσμος φοβάται να πάει στα νοσοκομεία. Για το λόγο αυτό, οι αιμοδοσίες έχουν βγει εκτός των νοσοκομείων και το θετικό είναι πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης