Ο Κιλιάν Εμπαπέ, το νέο μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν φέρεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και η πρωταθλήτρια Γαλλίας αποφάσισε να βάλει στα 200 εκατομμύρια ευρώ τον «πήχη» για όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Γάλλος σταρ σκεφτόταν το τελευταίο διάστημα αν θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ή αν θα ζητήσει μεταγραφή το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά αποφάσισε κάτι άλλο. Κατά το σχετικό ρεπορτάζ, έχει αποφασίσει να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παρισιού και ταυτόχρονα, όμως, να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως του ζητάει επίμονα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό μεταγραφών, ο Εμπαπέ έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του από την 1η Ιανουαρίου 2022. Το πιθανότερο είναι να φύγει από την Παρί το προσεχές καλοκαίρι ή στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2022, με ποσό που θα συμφωνηθεί με τη διοίκηση, ώστε να μην παραχωρηθεί χωρίς αντάλλαγμα. Αυτό το ποσό αναμένεται να οριστεί στα 200 εκατομμύρια ευρώ. Οι Παριζιάνοι έδωσαν το 2017 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό για πάρουν τα δικαιώματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης