Ως μια νέα «προσπάθεια χειραγώγησης του» που μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ αυτών που επιδιώκουν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου χαρακτηρίζει ο Παναθηναϊκός τα όσα αναφέρει η επιστολή της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην χθεσινή επιστολή της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής…

Αξιότιμοι κύριοι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την παρούσα απάντησή μας, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο Συνεταιρισμό ότι το αποσταλέν σχέδιο κειμένου ανακοίνωσης (18.11.2014 ώρα 20.23 ) δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εγκριθεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Το περιεχόμενο του προτεινόμενου κειμένου έρχεται να προστεθεί στους έντονους προβληματισμούς και την αμφισβήτηση – με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας- που έχουμε διατυπώσει τους τελευταίους μήνες από την έναρξη του φετινής αγωνιστικής περιόδου για τη νομιμότητα διαχείρισης σημαντικών ζητημάτων από τη διοργανώτρια του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει ότι ο Συνεταιρισμός υπακούει και ενεργεί υπό συγκεκριμένες εντολές.

Δεν θα ανεχθούμε μία νέα προσπάθεια χειραγώγησης του ιστορικότερου Συλλόγου, η οποία (προσπάθεια) απλώς μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των μελών που επιδιώκουν την ουσιαστική εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκείνων που την επαγγέλλονται για λόγους σκοπιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά ταύτα, θεωρούμε ότι έχει ακυρωθεί -με υπαιτιότητά- σας το κάλεσμα των Προέδρων ΠΑΕ σε ουσιαστική συζήτηση για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η παραίτηση δε του κ. Ευστράτιου Σωπήλη από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου θα υποβληθεί δεόντως άμεσα στο αρμόδιο όργανο του Συνεταιρισμού (Δ.Σ.).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αρνείται να προσφέρει οιοδήποτε αβάσιμο επιχείρημα συναίνεσης ή συνδιαλλαγής στον επιχειρούμενο οριστικό εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
Εκ μέρους του Προέδρου Δ.Σ.
Κ. Ιωάννη Αλαφούζου

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης