Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με ανακοίνωση που εξέδωσε, πήρε θέση αναφορικα με την πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ για οικονομική βοήθεια στους συλλόγους των Super League 2 και Football League.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δεν επαιτεί. Δεν ζητάει από καμία ΠΑΕ βοήθεια και τόσους μήνες έχει αποδείξει με πλάνο και σωστή δομή πως θα ανταπεξέλθει από τον Γολγοθά που βιώνει μαζί με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Λίγκας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα όμως και να προχωρήσει η σχετική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ότι θα γινόταν η οικονομική ενίσχυση μέσω του ΠΣΑΠ υποβαθμίζει ξεκάθαρα όλους τους προέδρους-χρηματοδότες των ΠΑΕ Super League 2-Football League που με νύχια και με δόντια αυτό το διάστημα παλεύουν για να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους», συνεχίζουν οι Πελοποννήσιοι.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Απαιτούμε την παύση των γελοίων γενναιοδωριών που υποτιμά προκλητικά τον πήχη της νοημοσύνης μας. αχαϊκή ομάδα υπογραμμίζει ότι δεν ζητά βοήθεια από καμία ΠΑΕ».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ, με επιστολή στη Super League, είχε προτείνει τη διάθεση ενός μέρους του ποσού των 333.000 ευρώ που θα λάβουν οι ΠΑΕ της κατηγορία μέσω του προγράμματος Solidarity της UEFA, να διατεθεί για τους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League, που τελούν σε μακρά αγωνιστική απραξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης