Την απόφαση να ορίσει προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ, σε μία προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, πήρε η FIFA.

Η συγκεκριμένη απόφαση η οποία ακυρώνει ουσιαστικά, την πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ελήφθη την Παρασκευή στη Ζυρίχη, όπου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA αποφασίστηκε να οριστεί «Επιτροπή εξομάλυνσης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», τα ονόματα της οποίας θα γίνουν γνωστά τη Δευτέρα.

Η επιλογή θα γίνει από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τη συμβολή του ίδιου του κ. Θόδωρου Θεοδωρίδη και μένει πλέον να διευκρινιστεί ο χρονικός ορίζοντας της προσωρινής διοίκησης, αλλά και οι αρμοδιότητες της.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ομαλή λειτουργία της ΕΠΟ και αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν στις εισηγήσεις της FIFA, δεν αποκλείεται να πάμε σε εκλογές σε δύο μήνες. Υπάρχει, ωστόσο και το ενδεχόμενο η διοίκηση εξομάλυνσης να παραμείνει στην ελληνική ομοσπονδία ως το καλοκαίρι… και βλέπουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης