Το «AEL FC Arena» θα χρησιμοποιεί ως έδρα του τη νέα σεζόν ο Απόλλων Λάρισας, μετά την αποχώρηση της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Super League 2.

H σχετικη ανακοίνωση της ομάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συναντήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς με τη διοίκηση του γηπέδου, μέσα σε άριστο κλίμα, επήλθε οριστική συμφωνία για τη χρησιμοποίηση από την ομάδα μας του AEL FC ARENA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας η συμφωνία αυτή, που ανεβάζει επίπεδο στον σύλλογό μας, αλλά και στη Super League 2 και μας προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική σε μία έδρα που αναμφίβολα θεωρείται από τις κορυφαίες στη χώρα και δικαίως για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτή θα έχει όφελος για το ίδιο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αυταπάρνηση χρόνια τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι αναντίρρητα θα μπορέσουν να χαρούν τον νέο Απόλλωνα που χτίζεται σε βάσεις, καθαρά με γηγενή διοίκηση και παίκτες κατά το πλείστον από την περιοχή μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης