Συνέντευξη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP παραχώρησε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, όπου αναφέρθηκε στους τέσσερις κορυφαίους συλλόγους στο γαλλικό πρωτάθλημα, Λιλ, Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά την ομάδα του.

«Οι τέσσερις εν λόγω ομάδες έχουν ποιοτικά στάδια και ποιοτικές επενδύσεις. Είναι σημαντικό αυτό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Έχουν υπέροχη παράδοση, που σημαίνει ότι θα τις ξαναδούμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρωτάθλημα; Φέτος υπήρξαν πολλά γεγονότα. Η Παρί ΣΖ συνέχισε να επενδύει, αλλά δεν μπόρεσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, επειδή το πρωτάθλημα είχε σταματήσει. Η Μονακό έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό και έχει βρει κάποια σταθερότητα με μια ομάδα που περιλαμβάνει πολλούς κορυφαίους παίκτες. Η Λιλ έχει μία φανταστική διαδρομή που την καθιστά ως το Νο 1 φαβορί στο πρωτάθλημα, έχοντας προβάδισμα τριών πόντων, αν και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τους πιο σημαντικούς πόρους. Η Λιόν έχει δομηθεί εδώ και πέντε χρόνια για να είναι μέρος των καλύτερων ευρωπαϊκών και γαλλικών ομάδων. Πάντα ήμασταν παρόντες και θα συνεχίσουμε με ισχυρές επενδύσεις» πρόσθεσε ο Ζαν Μισέλ Ολάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης