Πλέον, είναι επίσημο. O Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πόρτο γι΄ άλλα τρία χρόνια, δηλαδή έως το 2024. Πριν από μερικές εβδομάδες όλα έδειχναν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αφήσει στους «Δράκους» για να υπογράψει στη Νάπολη, ύστερα όμως η κατάσταση άλλαξε ολοκληρωτικά και τώρα δεν υπάρχει αμφιβολίες

Το μέλλον του Κονσεϊσάο βρίσκεται επομένως στην Πορτογαλία, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά την εμπειρία του ως βοηθός στην Μπράγκα, ανέλαβε ως πρώτος τις Ολανένσε, Ακαντέμικα, Μπράγκα, Βιτόρια Γκιμαράες και Ναντ, πριν αφιχθεί στην Πόρτο το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους «Δράκους» κατάκτησε δύο πρωταθλήματα Πορτογαλίας (2017-18, 2019-20), δύο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας (2018, 2020) και το Κύπελλο, το 2019.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε τερμάτισε πίσω από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πρωτάθλημα και σταμάτησε στους προημιτελικούς του Champions League, αφού είχε αποκλείσει τη Γιουβέντους στη φάση των «16» και τερματίσει δεύτερη, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης