Ο Χόρχε Σαμπαόλι μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον πάγκο της Μαρσέιγ, καθώς υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού οι Μασσαλοί επικράτησαν με 1-0 της Ρεν και με 3-1 της Μπρεστ. Ο έμπειρος προπονητής σκοπεύει να παραμείνει επί μακρόν στη Μασσαλία και ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για την ενίσχυση της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σαμπαόλι επιχειρεί να πείσει τον Φλοριάν Τοβέν, προκειμένου ο έμπειρος άσος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ έχει «βολιδοσκοπήσει» τον Αρτούρο Βιδάλ για να διαπιστώσει τις προθέσεις του Χιλιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Σαμπαόλι επικοινώνησε με τον Αρτούρο, επειδή τον θέλει στη Μαρσέιγ. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα πιθανότητα, αλλά πρώτα θα πρέπει να δει τι θα γίνει στην Ίντερ την επόμενη σεζόν» σχολίασε άτομο που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του Βιδάλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» μέχρι το 2022, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιδάλ, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, εισπράττει ετησίως από την Ίντερ περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης